Friday, June 25, 2010

Με δύναμη από την Κηφισιά


DSC_3979
Originally uploaded by Ανδρέας
Πατήστε στην εικόνα για να δειτε φωτογραφίες από την γενική πρόβα του έργου "Με δύναμη από την Κηφισιά" που παίζεται από το Εργαστήρι Θεατρικής Δημιουργίας του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλαμαριάς στο δημοτικό θέατρο Χηλής, Καλαμαριά.

Πρόκειται για ένα έργο που θίγει τους προβληματισμούς μιας παρέας γυναικών της αστικής τάξης. Τόπος διαμονής και χώρος δράσης τους η Κηφισιά. Η Φωτεινή, η Μάρω, η Αλέκα και η κόρη της, οι ηρωίδες του θεατρικού έργου «Με δύναμη από την Κηφισιά» των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά, επιθυμούν να αλλάξουν τη ζωή τους είτε με μικρές καθημερινές παρεμβάσεις, όπως η δίαιτα και η γυμναστική, είτε με σημαντικές αποφάσεις, όπως το διαζύγιο, οι σχέσεις και η αλλαγή ρότας στα συναισθήματά τους. Τέσσερις γυναίκες που θέλουν να ξεφύγουν και να ταξιδέψουν, που θέλουν να γελάσουν και να κλάψουν. Τέσσερις φίλες που τσακώνονται και αγαπιούνται, που τα λένε όλα μεταξύ τους και θέλουν να είναι αισιόδοξες για το αύριο.

Σκηνοθεσία: Αγγελική Σαπάτρα

Παίζουν:

Αλέκα: Κατερίνα Πετρίτση,
Ηλέκτρα: Ξανθούλα Μωυσίδου,
Μάρω: Μαρία Κόλια,
Φωτεινή: Ηλιάνα Κωνσταντινίδου,

Σκηνικά: Αβρααμ Λιαρετίδης

Η πρεμιέρα είναι σήμερα 25/6 και θα συνεχίσει να παίζεται από Δευτέρα 28/6 μέχρι και Πέμπτη 1/7/2010. Ωρα έναρξης 21:00.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Θέατρο Χηλής
Χηλής 12 και Τριπόλεως (κοντά στο γήπεδο του Απόλλωνα)
Καλαμαριά

No comments:

ShareThis