Wednesday, April 30, 2008

Εικόνων Συλλέκτες

Όταν ένα χρόνο πρίν ο φίλος μου ο Μαρκ insyros μου έλεγε να κάνω μιά πιό προσωπική προβολή της φωτογραφικής δουλειάς μου, δηλαδή ένα λεύκωμα, μιά έκθεση, κάτι πιό χειροπιαστό απ το internet, μου ακουγόταν τόοοσο μακρυνό και εξωπραγματικό..

Όταν πρωτοπήγα στο καφωδείο 'Ελληνικό' πριν 2-3 χρόνια για να ακούσω τον Γιάννη Μήτση και τον Ευγένιο Δερμιτάσογλου, με τίποτα δεν φανταζόμουν ότι κάποια στιγμή θα γίνει, έστω για λίγο, και ο δικός μου χώρος..

Όταν γνώρισα τα παιδιά της ομάδας, που μετέπειτα ονομάστηκε 'Εικόνων Συλλέκτες', με τίποτα δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα επακολουθήσει..

..

Σήμερα τελείωσε η Έκθεσή μας και αισθάνομαι τόσο μπερδεμένος, τόσο λυπημένος και τόσο χαρούμενος, όσο λίγες φορές στη ζωή μου..

Είμαι λυπημένος που τελείωσε αυτό το όνειρο, όπως τελειώνουν όλα τα όνειρα κάποια στιγμή. Είμαι χαρούμενος που γνώρισα σε λίγο καιρό τόσους σημαντικούς ανθρώπους..

Ευχαριστώ Φάνη, Εύα, Ιάπετε, Λευτέρη, Τζιλ, Βασίληδες, Νόρμα, Closet, Δημήτρη, Σταύρο και Μάνια, Νίκο, για τη χαρά που μου δώσατε ..
Ευχαριστώ Ιορδάνη για τον υπέροχο αυτό χώρο και την ελευθερία που μας έδωσες..
Ευχαριστώ όσους ήρθαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους..

Η επαφή μου μαζί σας ήταν μιά πραγματική ψυχοθεραπεία. Μακάρι να συνεχιστεί..

2 comments:

Phaos said...

Θα ήθελα να εκφράσω και εγώ την χαρά μου για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε κατά τη διάρκεια της της έκθεσης αλλά και της προετοιμασίας. Πέρα από την ικανοποίηση που λάβαμε με την μετουσίωση αυτού του ονείρου (όπως ανέφερε σωστά και ο φίλος μου Ανδρέας), όλο αυτό στάθηκε αφορμή να γνωρίσω ανθρώπους που αν μη τι άλλο νιώθουν την ανάγκη της δημιουργίας.

Εύχομαι πάλι να βρισκόμαστε και να συζητάμε για την ομορφιά της συντροφιάς, πάλι να συναντιόμαστε σε βόλτες κοντινές και μακρινές για τη μαγεία της τέχνης.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Ανδρέα ο οποίος πριν από ένα χρόνο ακριβώς με έφερε κοντά στη φωτογραφία και ένα μεγάλο μπράβο για τη δική του σημαντική συμβολή στην πραγματοποίηση της έκθεσης.

Phaos said...

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την πραγματοποίηση της έκθεσης. Θα ήθελα να εκφράσω και εγώ τη χαρά μου για την μετουσιώση αυτού του ονείρου (όπως σωστά το αποκάλεσε ο φίλος μου Ανδρέας) αλλά και για την ευκαιρία να γνωρίσω ανθρώπους που αν μη τι άλλο επιθυμούν να δημιουργήσουν.

Εύχομαι πάντα να βρισκόμαστε για την ομορφιά της συντροφιάς και πάντα να συναντιόμαστε σε τόπους κοντινούς και μακρινούς για τη μαγεία της δημιουργίας.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Ανδρέα ο οποίος πριν από ένα χρόνο ακριβώς με έφερε κοντά στη φωτογραφία! Και φυσικά ένα μεγάλο μπράβο για τη σημαντική του συμβολή στην πραγματοποίηση της έκθεσής μας.

ShareThis